Toimitusehdot

Yleistä

Hannan Kakut verkkokauppa on Hannan Kakkujen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Hannan Kakut 2764113-1 . Hannan Kakut pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout.

Maksut ohjautuvat Klarna Checkoutin kautta. Asiakas valitsee itselleen sopivan maksutavan. Klarna välittää maksut Hannan Kakuille.

Sopimus/kauppa syntyy Hannan Kakkujen ja asiakkaan välille. 

Lisätietoa Klarnan maksupalveluista:  Klarna Suomi

Toimitus ja toimituskulut

Tilaukset noudetaan leipomolta erikseen vahvistettuna aikana. Vahistus lähetetään teille sähköpostiin. Tilauksen saa myös noudettavaksi K-Market Lohikoskelta, kaupan palvelumaksu 3€.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3 arkipäivää vahvistetusta maksusta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai sesonkien mukaisesti. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta, mahdolliset reklamaatiot tulee tehdä 7 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että asiakaspalvelu palvelee vain liikkeemme aukioloaikoina. Tiistai-Perjantai klo 9-15.00 ja Lauantaisin 10-11.00

045 78732227 

info@hannankakut.fi